Omgeving

Prachtig en veelzijdig!

Jaarrond een heerlijke omgeving om te vertoeven.


In buurt van De Groene Fazant

Friesland is natuurlijk de watersportprovincie bij uitstek. Nabij het vakantiehuis in Sint Nicolaasga vind je diverse watersportcentra. Wil je een sloep huren, dan kan je deze tijdens de vakantie voor de deur afmeren. Via het privé meer is er een open vaarverbinding naar de Friese meren. Na een korte vaartocht door de Houtvaart, kom je uit op de Scharsterrijn, die je naar de Langweerder Wielen leidt, of de andere kant op, naar het Tjeukemeer. Welke kant je ook kiest, je kan vanaf hier naar alles wat Friesland aan het water te bieden heeft.

Maar er is nog veel meer te beleven! Onthaasten en genieten van de schitterende natuur,  pittoreske dorpjes verkennen zoals Sloten en Woudsend of cultuur snuiven in de elfsteden. 


Tips voor een onvergetelijke vakantie

Watersporten

Jouw frisse duik, sup-tour, vaartocht of Elfstedentocht begint letterlijk voor de deur. 

Er op uit

Geniet van prachtige fiets-, solex- en wandelroutes in de omgeving.

Golfen

BurgGolf Golfclub Sint Nyk,  een mooie 18 holes golfbaan op een steenworp afstand.   


Jaarrond genieten

Of het nu zomer of herfst is, elk seizoen heeft iets te bieden. Het is jaarrond genieten van het adembenemende uitzicht, de prachtige natuur en de vele vogels. 

Zomers kan je natuurlijk heerlijk zwemmen, suppen, varen voor de deur. Het uitzicht is schitterend vanuit de hangmat en er is van alles te beleven in de omgeving.

In de herfst geniet je van de mooie omgevingskleuren, lees je een goed boek in een van de comfortabele fauteuils, lekker met een glas rode wijn.

En als het voorjaar wordt dan staat de natuur in bloei, kan je ontzettend veel mooie vogels en bloemen spotten. Wandelen, fietsen,  vissen.....

In de winter fijn schaatsen op het ijs en een warme chocomelk drinken aan de steiger. Daarna opwarmen in het huis, lekker knus en warm door de vloerverwarming.